• HOME
  • Deelnemers
    • Bij Ripperda
    • Van Dam
    • ICE-ACT
    • Bakker Bart
    • Auberge ’t Asje
    • Brasserie Dertien
    • De Schoenmaker
    • Taveerne Tivoli
    • De Bagatelle
    • Reimink Heeten
  • Gerechten
  • Sponsoren
  • Smaakinfo
  • Festival Album
    • Fotoalbum 2018
    • Fotoalbum 2017
    • Fotoalbum 2016
    • Fotoalbum 2015
    • Festival Promovideo

Nog even nagenieten van in de smaak 2016

Als organisatie mochten we veel enthousiaste reacties in ontvangst nemen, zowel van deelnemers als publiek. Wil je nog even nagenieten? Dit fotoalbum geeft een mooi overzicht van In de Smaak 2016.

  • Zondag 25 Sep '16

    26
  • Je komt ook iedereen tegen bij In de Smaak
  • Samen met je maatje genieten bij BorrelzZ
  • Met een temperatuur van rond de 25 graden is het heerlijk nazomeren
  • Shared Dining bij Joop van den Enk
  • Onze koffiekoning is geliefd bij oud en zeker ook jong
  • Het zit lekker op het kunstgras van De Zuiderbuur
  • De kassamedewerkers weten niet wat ze meemaken: wat een drukte
  • Het is genieten in de Luttenbergse Hoek
  • De jeugd vermaakt zich prima
  • Topkok Tjalco doet vele culinaire harten sneller kloppen
  • Eén van de hits van de Zwaan: bokkenpootje van tonijntartaar met kletskop van sambal
  • De vlam in de pan kan ook best iets goeds opleveren
  • Een moeilijk moment voor een fotograaf met hoogtevrees maar het levert een aardig plaatje op
  • Heino was massaal aanwezig op In de Smaak 2016
  • Het was niet aan te slepen, de gerookte zalm van Neuf
  • Ook sportmensen kunnen best Bourgondisch zijn of niet André?
  • Bestuurslid Ben Ellenbroek verzamelt de formulieren voor de Rabobank Publieksprijs
  • De keuze is reuze bij In de Smaak 2016
  • Glunderen bij de aanblik van zo’n prachtig gerecht van de Bagatelle
  • Zonder twijfel was de slotdag een topdag
  • BorrelzZ en Brasserie Zwakenberg, een prachtig duo
  • Ladies Afternoon bij In de Smaak
  • De aanblik van zondagmiddag 17.00 uur: grote rijen voor de kassa
  • Paul Maas van Rabobank Salland krijgt de kans om de eerste Publieksprijs uit te reiken
  • Deze jongedame is een dinerbon voor 2 personen rijker
  • Een trotse Arno Huisken van de Bagatelle, de winnaar van de Rabobank Publieksprijs 2016
  • Zaterdag 24 Sep '16

    23
  • Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren?
  • Raalte is dit weekend echt the place to be
  • Heerlijk genieten van de Roalter noazomer
  • De mini-Preuvenemint valt bij iedereen in de smaak
  • Holy Smoke, wat kun je hier lekker eten
  • De club van Velderman geniet bij het Bierfestival
  • Nu een heerlijk speciaal biertje, morgen weer gewoon in de sportschool
  • de Bagatelle, stijlvol en verfijnd
  • Heb ik jou ook niet gezien bij Ribs & Blues?
  • De Wijnbar, het domein van vinoloog Hans van de Zwaan
  • Lekkerder en mooier dan bij Baristini krijg je de koffie’s niet
  • Vakmanschap is meesterschap
  • De Luttenbergse Hoek, de kracht van lokale samenwerking
  • Het was dringen voor de kassa
  • “Ik weet het zeker”, zegt de kok, ‘hier krie’j proat van”
  • Het neusje (en de rest) van de zalm bij Neuf
  • Mam, gaan we nu, we zijn er al de hele dag…
  • Vrij vertaald naar Marco Borsato: Vandaag is de rood de kleur van onze wijntjes….
  • De vrouw van de voorzitter weet zich passend te kleden
  • Kom eens flessie trekken bij onze nieuwe aanwinst: de Zuiderbuur
  • Kom op zondag terug bij de Zwaan voor die heerlijke tonijntartaar
  • Ze trekt een raar gezicht, maar ze vond de kip ketjap van Bekedam Food en Events overheerlijk
  • Je moest soms even in de rij staan om een plekje bij Taveerne Tivoli te veroveren
  • Vrijdag 23 Sep '16

    26
  • Wat een harde werkers, die tentenbouwers!
  • Het is gewoon kunst, al die buizen in elkaar zetten voor de watertoevoer
  • Zonder stroom geen festival!
  • Een innig weerzien met bekenden van In de Smaak 2015
  • “Meneer de fotograaf, wij draaien ons liever even om”
  • De Rabobank Ondernemersborrel was een mooie warming-up voor een geslaagde eerste avond
  • Overleg op hoog niveau: “Woar goaw zo et’n?”
  • Ronny van DDMC heeft nooit tijd voor ontspanning, maar voor In de Smaak maakt hij een uitzondering.
  • De boodschap voor 2016: samenwerking loopt als een rode draad door ons festival.
  • De internationale media kunnen natuurlijk geen verstek laten gaan
  • Ondernemers en bezoekers genieten van de opening van In de Smaak 2016
  • Burgemeester Dadema opent In de Smaak: “Het lijkt wel of de zomer begint.”
  • Wat een mooie vlinder is er uit dat rupsje gekropen
  • Lekker fladderen van restaurant naar restaurant
  • Hier is het heerlijk genieten, maar daar ook…
  • Het dolenthousiaste publiek feliciteert de voorzitter van In de Smaak met zo’n fantastisch festival
  • Mooi weer, lekker wijntje, goed gezelschap. Je hebt toch niets meer te wensen?
  • In de Smaak, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen
  • Even wegdromen bij Bekedam Food en Events
  • “Ja, ik wil.” “Naar In de Smaak.”
  • Een kijkje in de keuken van In de Smaak
  • Bekedam Food en Events zet In de Smaak in vuur en vlam
  • Onze debuterende penningmeester rapporteert aan de Duckstadkrant: “Ik voel me net Dagobert Duck”
  • Hoe donkerder de lucht, hoe schoner het volk
  • “Ach, laat die rollator toch staan. Die halen we morgen wel op”
  • “Ik kan gewoon niet kiezen. Er is zoveel lekkers.”

raalte in de smaak 2019

Proeven beleven genieten

Website laten maken? https://media572.nl
Privacyverklaringinfo@indesmaakraalte.nl