de Bagatelle

Bij Ripperda

Eten & Drinken BijRipperda staat samen met haar Weber Grillacademy op Raalte in de smaak!

Op de weg tussen Deventer en Zwolle, vind je Eten & Drinken BijRipperda. Een 5e generatie en zeer gevarieerd horeca familie bedrijf, gevestigd op twee prachtige locaties (Eten & Drinken BIJRipperda & Brasserie OpDuur) in het IJsselgebied van Salland te Den Nul aan de Rijksstraatweg.

Beide locaties staan inmiddels regionaal bekend om de vele mogelijkheden die het biedt tot het vieren van alles wat er te vieren valt en natuurlijk om zijn overheerlijke Ripperda Burger uit de burgerbar BIJRipperda en de Rietburger van Brasserie Op Duur aan de Kolk…

Eten BIJRipperda… Dat doe je momenteel in Restaurant de Slachterie, welke een seizoen wisselende en streekbewuste menukaart voert.

Tijdens ‘Raalte in de smaak’ zal Eten & Drinken BIJRipperda zich presenteren via zijn ‘Open Weber Grill Keuken’. Een nieuwe specialiteit BIJRipperda, waarbij vele lekkere en eerlijke producten van de grill zullen worden geserveerd aan de bezoekers van ‘Raalte in de Smaak’.

Mocht je meer willen weten over dit lokaal bewuste, leuke & frisse horecabedrijf…? Ga dan alvast een burger eten BijRipperda’s restaurant ‘De Slachterië’ of kom genieten van de prachtige omgeving in haar naastgelegen Brasserie ‘Op Duur’ aan de Kolk.

  • Bij Ripperda
  • Rijksstraatweg 97
  • 8121 ED Olst